Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2009 16:02 - Магическа финансова диета
Автор: kcekce Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1947 Коментари: 4 Гласове:
0



Нека споделя с всички дами най-ефективната диета на планетата:)

Навремето смъкнах около 10 кг. за около 2 месеца с нея (честен кръст, не се шегувам:)

Има само едно условие - разполагате със 100 кинта на месец:) Ако това условие ви затруднява - можете да ми дадете разликата от сумата, с която разполагате на месец след заплащане на сметките си за ток, телефон и парно:)

Не се забранява нищо - пийте кафе, алкохол, пушете като разпрани! Колкото повече алкохол и цигари употребявате, толкова повече отслабвате! (няма да ви останат кинти за храна) Ходенето на гости и тъпченето с обилни вечери поне веднъж седмично не само не е забранено, но и е задължително, за да оцелеете:)

Към края на първия месец ще забележите, че сте развили учудващ нюх към хранителните нужди на организма си. Някои дни ще полудявате при вида на белтъчинни продукти (сирене, месо, риба - вкусовите им качества вече нямат никакво значение, приемате ги като гориво или лек срещу световъртеж), други дни ще губите ума и дума при вида на пресни плодове и зеленчуци (явен признак на авитаминоза) - следвайте инстинктите си!

Един от големите плюсове на диетата е, че не води до нередовен стомах. Тъй като ще консумирате предимно въглехидрати и целулоза (евтини и засищащи продукти като ориз, грухана пшеница, сезонни зеленчуци на цена под 1 лв. килото...), ще се изхождате редовно, макар и не обилно, всяка сутрин. Поради липса на възможност да си запълните времето (или стомаха) с ядене, можете да съчетаете диетата с йога-техники за прочистване на организма със солена вода (пиеш вода - сереш вода:).

Успех!

(* социален експеримент - аре на бас, че тоя постинг ще обере над 200 посещения до 2 седмици:))))


Тагове:   Майтапи,


Гласувай:
0



1. анонимен - Мацко, немаш нужда от диета.
21.03.2009 16:14
Мацко, немаш нужда от диета.
цитирай
2. cindy - Много си скромна,
21.03.2009 16:24
ще стигне до 500 посещения даже :)
Имам постинг с диета в заглавието, но не е никаква диета, ами възхвала на шоколада, обаче народът закопнял за диети го чете на поразия. Скоро не съм го поглеждала, но беше ударил над 500 бройки за нула време, без да е бил в избраните шедьоври :)))))

P.S. - сега погледнах, забил е точно 668 посещения заради магическата дума диета :)
цитирай
3. kcekce - анонимен,
21.03.2009 17:09
ти май изобщо не си прочел, ко стаа:) (и точно на това разчитам за моя соц. експеримент:)
цитирай
4. анонимен - ha takaaaa ari narode na dietataaaa
21.03.2009 22:45
баш така си е ... студентската диета.. едно време кат дихгнаха цените на купоните двойно, някъде към 97ма.. голееееемата криза .. и кво спасението беше ша ядем макс по 1 път, че да има некви кинти за пиене :-)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kcekce
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1158900
Постинги: 395
Коментари: 1058
Гласове: 1662