Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2015 04:45 - Совя нощна песен:)
Автор: kcekce Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5324 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Обичам нощта, обичам това време, в което всички спят тихо и никой не те тревожи – а и ти гледаш да не тревожиш никого, ами просто се радваш на всеки миг, в който никой не очаква нищо от теб и ти не очакваш нищо от другите:)

 

Ако денят е „работен“ ден, за мен нощта е „почивна“ нощ:) През тези часове не дължа нищо на никого и мога да свърша много работа безплатно, просто защото ми доставя удоволствие:)

 

Нещо повече - през нощта винаги можеш да очакваш прекрасен изгрев:) Не е същото, ако виждаш вече грейналото слънце или вече падащата киша и облачното небе. Нощта е зората на изгрева, момента, в който можеш да си представиш в тъмното какво ли не да се случи с първите птичи прочуруликвания и първите сутрешни лъчи:) Нощта е времето, в което можеш да не забелязваш течението на секундите и да очакваш само нещо по-светло и ново да дойде от хоризонта:)

 

Едва ли някога ще се уморя да чувам пролетната „аларма“ на птичките в 04:30 ч., която заспала не чувам изобщо:) Едва ли някога ще се уморя от безлюдните лунни улици, толкова тихи и лишени от суета, задръствания, фучащи коли, бързащи занякъде хора, молове, дюнери, кебапчета. Нощем няма закъде да бързаш, освен към възглавницата.

 

Нощта е времето, в което непременно правиш нещо приятно. Може да сънуваш, може да споделяш нежност с любимия си човек, може да твориш, може да седиш и да си говориш с хубави хора. Нощта е най-доброто извинение да си тръгнеш отнякъде:) И затова ти позволява да останеш само на най-приятните места.

 

Нощта е времето, в което няма да се подразниш, че кафето те приспива:) Вместо това ще се радваш на хубавия каймак, образуван в джезвето, и ще се наслаждаваш на прекрасната плътна напитка.

 

Нощта е винаги хубава, защото след нея идва нов ден:) Нощта е онова „утре“, за което всички говорят, че в него ще направят сто неща и ще преобърнат света:)

А и нощем виждаш много повече звезди:)



Тагове:   ксе,   ксексе,   нощта,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. him - :)
10.03.2015 02:33
Не знам дали ще харесаш музиката, но текста - почти сигурно
http://www.youtube.com/watch?v=LNjrJC75JAQ
цитирай
2. kcekce - Хаха, да:)
10.03.2015 13:42
Още сови, които явно са използвали нощта, за да напишат песен:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kcekce
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1159186
Постинги: 395
Коментари: 1058
Гласове: 1662