Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2013 20:43 - Оставка или гаранции за такава
Автор: kcekce Категория: Политика   
Прочетен: 6334 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Цяла мислеща България се е изсипала по улиците да каже „Не!“, а великото „правителство“ си прави пас... Не ги касаели протестите, щото те (депутатите) си „работели“. Да не сме си водели децата на протести. Че ще вземе да стане скандал, ако някое дете пострада от полицейски атаки...

 

Досега нищо не обадих в блога си за това, защото то си е ясно. Толкова е очевидно, че няма накъде:) Но се чудя на това правителство, ако толкова желае да дочака „европейските“ избори през май 2014 г., защо не обещае отсега, че ще си ТРЪГНЕ – и че няма да направи нови зулуми междувременно?

 

Изнесоха се зорлем от парламента оня ден – не виждам кой ще ги пусне да се върнат там:)

 

Да, няма наистина ДОБРА алтернатива! Но този „правителствен“ вариант се доказа като нерентабилен – на два месеца управление време (*смях в публиката*). И всяко следващо правителство, както и сегашното, трябва да знае, че има огромна маса хора тук, които одобряват или НЕ одобряват действията му. И че работи за ХОРАТА, а не за някаква сграда там, за някаква мъглява институция, за някакви мафиотски „сили на деня“ и за гъза си. И че колкото и да подкупва медиите да си траят – всичко ще си излезе наяве. ВСИЧКО, което се случва:)

 

Очаквам с нетърпение културно и смислено обръщение към народа с обещание „Махаме се“. За да се спази учтивият тон, вместо след 40 дни протести някой да каже „Е, те пък що барикади направиха, бяха толкова симпатични преди това?!“. Адекватна реакция чакаме. Диалог с народа. Гаранции за не-злоупотреба, докато тези депутати все още са там, в парламента. А иначе съвсем логично и близко до ума е да има блокади около тази сграда - я за да не излязат оттам, я за да не влязат повече:)

 

ЧАКАМЕ.

image




Гласувай:
1



1. injir - Така е. Чакаме. Ала, , те, , си плетат ...
29.07.2013 00:58
Така е. Чакаме. Ала ,,те,, си плетат кошницата. За тях най-важното е личното облагодетелстване. Иначе какво друго могат да работят и да получават толкова много, освен в парламента. То са участия в различни комисии, то са комисионни, за които отчет няма. А за далаверите, които съумяват да измислят, ние представа си нямаме и не можем да ги измислим, защото не сме крадци. Да речем, представят проект, за който се получават европари или бюджетни средства. Печелят го, вземат парите, а след това уж чакат инвеститор, който да го построи, тъй като парите не стигали. Следващото правителство не харесва стария проект и представя нов.Пак взема пари от бюджета, построява нещо, за да замаже очите на хората, а останалото си го разпределят. По фактури са отишли за пясък, цимент и какво ли не, но са вложени по-малко материали, отколкото пише. При първия порой построеният път се поврежда и парите потъват. Следващото правителство... и т.н. А само това ли е?... И най-важното. Никаква прозрачност.
цитирай
2. kcekce - Аз искам
21.08.2013 05:12
ако ще да са същите - ама да РАБОТЯТ. И да обясняват достъпно на хората и юридически на институциите какво и за какво ще ползват. Наистина НЕ МИ ПУКА кой точно ще е на власт. Искам само и единствено да се държи адекватно и да не мишкува - видимо тук освен с бурни протести няма как да се постигне това:(
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kcekce
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1162948
Постинги: 395
Коментари: 1058
Гласове: 1662