Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2011 03:53 - ХОРОРскоп
Автор: kcekce Категория: Забавление   
Прочетен: 2177 Коментари: 7 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Какво ви заплашва и какво да предприемете? Как да опазите живота и здравето си в този суров свят? Какви изненади ви очакват през идната седмица? Нашият ХОРОРскоп ще ви предаде посланията на звездите за всяка една зодия. Вселената е на ваша страна – просто се вслушайте в съветите й!


 

Овен

Тази седмица рогатият ви нрав както обикновено няма да ви доведе до нищо добро – очакват ви редица непредсказуеми скандали в службата и семейството + евентуално уволнение или сбиване на улицата. Семейните разпри е най-вероятно да стигнат до развод, като ви предупреждаваме да не се надявате на нови романтични срещи – по-скоро се подгответе за изнасяне в неуютно едностайно жилище в мазе или дори в кашон на улицата, където ще затънете в потискаща самота. Шофьорите да отбягват натоварените кръстовища и черните джипове, а семейните Овни – бръснарските ножчета и хапчетата.


 

Телец

Не излизайте по тъмно, не пийте вода от непроверени източници, отбягвайте плуването, карането на колело, преминаването под прозорци със саксии, разговорите с непознати и най-вече – хладните оръжия. Тази седмица ви очаква заслужено възмездие за сторените някога от вас злини. Възможно е да бъдете преследвани от натрапчиви мисли и призраци, излетите сред природата е най-вероятно да завършат фатално за вас. По-депресивните Телци е добре да отбягват огледалата – не се знае до какво може да ви доведе един критичен поглед върху себе си.


 

Близнаци

Тази седмица рискувате да се раздвоите личностно – на крачка от лудостта сте, а болестните психически състояния ще се развиват бързо и необратимо. Взимащите хапчета трябва задължително да следят да не пропускат приемите при лекуващия лекар и да спазват стриктно предписаните дози. Имайте обаче едно наум и за лекаря си – звездите показват, че може да се сблъскате с крайна злонамереност от страна на официални лица и колеги. Ако започнете да виждате халюцинации – отбягвайте хора с бели престилки и полицейски униформи. Възможно е да извършите убийство в момент на умопомрачение.


 

Рак

В никакъв случай не оставайте вкъщи през тази седмица – всичко във вашия дом таи скрита заплаха за живота ви. Възможни са къси съединения и токови удари, пожари, нападения с взлом, фатални злополуки в банята и кухнята, земетресения и др. Внимателно подберете хотела, в който ще отседнете или приятеля, при който ще гостувате – никъде няма да сте в пълна безопасност, така че е добре да ограничите рисковете. При излизане по светло се пазете от слънчев удар. Пресичането на зелено също не бива да приспива бдителността ви – звездите предричат катастрофа с тежки и неизлечими последици.


 

Лъв

Тази седмица ще сте особено податливи на редки и екзотични заболявания – ако ви вкарат по спешност в болница, намекнете на лекарите за Ку-треска и Ебола. По-вероятно е обаче да страдате от по-разпространените Лаймска болест, левкемия или рак. Въпреки това отбягвайте хирургическата намеса до последно – през тези дни е най-вероятно да пострадате от лекарска небрежност. Вземете си газов пистолет и заобикаляйте бездомните кучета отдалече, тъй като най-вероятно са агресивни и болни от бяс. Щом се приберете на закрито, непременно оставете пистолета далеч от себе си!


 

Дева

Представителите на тази зодия през близките дни трябва да се пазят от изнасилване и тежък побой. Изтрийте от телефона си всички номера на свои съмнителни познати и не вдигайте на обаждания от непознат номер. Ако сте семейни, заминете на село, за да избегнете домашно насилие. В никакъв случай обаче не се заемайте със земеделска работа, много е вероятно да се нараните тежко с използваните сечива. Не си успокоявайте нервите с алкохолни напитки – през тази седмица рискувате да станете жертва на отравяне. Заплашват ви и фатални хранителни отравяния – не яжте консерви, гъби, сурови зеленчуци, месо и яйца. Възможно е също така да вдишате тения.


 

Везни

През тази седмица ще е добре да не излизате от леглото за нищо на света. За тоалетна ползвайте гърне. Всяко едно порязване или ожулване ви грози с тежка инфекция и гангрена с последвала ампутация на крайника. Помолете ваш надежден приятел да ви донесе провизии – много е вероятно някой от вашите дългогодишни съседи или продавачът в близкия магазин да ви нанесе тежки физически увреждания, не се изключват и сексуалните гаври и изтезанията. Бъдете подозрителни към всички – някъде покрай вас се спотайва опасен маниак!


 

Скорпион

Вие през тази седмица сте късметлии, защото ще знаете точно откъде идва заплахата – от ваш близък човек. Можете спокойно да помолите непознати за помощ в случай на домашно насилие, опит за убийство от страна на мъжа ви или тъща ви, опит за отравяне със стрихнин в кафето и т.н. Но се пазете от венерически болести – грозят ви сифилис и СПИН, а наличието им може да подбуди сексуалния ви партньор към агресивни действия. Въоръжете се с хладно или огнестрелно оръжие и си намерете адвокат. Ако оцелеете, ще ви потрябва защитник в съда.


 

Стрелец

През тази седмица ще си мислите, че сте предвидили всичко, но ще сгрешите. Всичките ви планове ще се обърнат с главата надолу по най-нежелания начин. Очаквайте да ви изхвърлят от дома ви заради неправилно оформени документи по наследството. По-зрелите семейни стрелци трябва да са нащрек за необясними кражби вкъщи – през тази седмица може да станете жертва на грабеж. Най-вероятният извършител ще е детето ви – през този период звездите предричат, че може да се сблъскате със случаи на наркотична зависимост или маниакална депресия сред близките си. Очаквайте смърт в семейството, евентуално вашата.


 

Козирог

Вас лично не ви грози нищо, но въпреки това може да изпитате неприятни емоции. Много е вероятно ваш близък или домашен любимец да изчезне безследно. В никакъв случай не го търсете! Може да попаднете в същата ситуация като изкорменото ви и влачено зад колата куче. Запазете самообладание и заминете на почивка в чужбина. Възможно е обаче да се сблъскате с неразбиране от страна на близките си, така че не влизайте в контакт с тях на по-малко от ръка и половина разстояние. Звездите ви съветват да общувате предимно по телефона и да се храните сами. При пътуване по море е възможно да попаднете на цунами.


 

Водолей

През тази седмица ще бъдете в най-тежката си депресия. Не се опитвайте да се разведрите с плуване – то най-вероятно ще завърши с удавяне. Поверете на близък човек вещите и медикаментите си, които бихте могли да ползвате, за да сложите край на живота си. При това обаче имайте предвид, че звездите предричат предателство – възможно е някой да инсценира самоубийството ви! Отбягвайте високи хоризонтални греди, отворени врати, разпечатани бутилки и опаковки и препоръчани от приятели медикаменти. Не оставайте сами – три минути насаме могат да бъдат решаващи. Но винаги сядайте с гръб към стената.


 

Риби

Вас ви заплашва смърт от изтощение. Всичко, което се стараете да не забелязвате – световъртежи, сънливост, умора и нарушения в зрението – са симптоми на сериозни и много занемарени заболявания. За вас тази седмица е чудесна за медицински преглед. Бъдете оптимисти – време е да се погрижите за себе си! Вероятно подутият корем показва цироза на черния дроб, честото уриниране – атрофия на бъбреците, бенките и луничките – рак на кожата, а безплодието – генетични нарушения на половото развитие. Опознайте тялото си и то ще ви подскаже решението. Подгответе се за трансплантация на органи.




Гласувай:
5



1. kite333 - Иха,забавно е :)
25.08.2011 09:00
Ти ли го измисли ?
Аз бягам,че ме чака една тения ....
да я вдишам :)))
цитирай
2. virtu - Хареса ми !
25.08.2011 13:34
За съжаление нещастията застигат хората , но най-вече от външната агресивна среда. Семейството обикновено помага , с каквото може ! :))
цитирай
3. kcekce - хаха:)
25.08.2011 14:19
Тоя завършек с тенията ми е любимото моментче от цялата простотия:) Да, аз го измислих - но моля никой да не ме вини, ако нещо от ХОРОРскопа се сбъдне... Божа ра`ота:)
цитирай
4. анонимен - муахахах:)
25.08.2011 22:20
а аз к'во в депресия ... а днес мислех да плувам....
цитирай
5. kcekce - а аз к'во в депресия. . . а днес мислех ...
26.08.2011 01:49
анонимен написа:
а аз к'во в депресия ... а днес мислех да плувам....

Споко, аз в никаква депресия не съм, а имам мускулна треска от плуване тия дни;)
цитирай
6. injir - Ami, da. . . To, nai-golemiyat mi ...
26.08.2011 09:48
Ami,da... To, nai-golemiyat mi vrag e v legloto mi... / Nali sym skorpionska zodiya.../
цитирай
7. lutz - :)
07.09.2011 20:43
Прилича на рокенрол-скопа на Буги Барабата - единствения хороскоп, който понасям, щото се е*ава с хороскопите :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kcekce
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1158925
Постинги: 395
Коментари: 1058
Гласове: 1662