Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2012 07:27 - ХОРОРскоп
Автор: kcekce Категория: Забавление   
Прочетен: 2951 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Какво ви заплашва и какво да предприемете? Как да опазите живота и здравето си в този суров свят? Какви изненади ви очакват през идната седмица? Нашият ХОРОРскоп ще ви предаде посланията на звездите за всяка една зодия. Вселената е на ваша страна – просто се вслушайте в съветите й!


 

Овен


 

Тази седмица е време да се вземете в ръце. В противен случай рискувате да се сблъскате с изритване от жилището ви, раздяла в интимната връзка, обиди по ваш адрес и евентуално шамари. Не упорствайте, че не сте виновни за нищо – възможно е в резултат на лъжите си да отнесете още по-големи тупаници. Пазете се от алкохола – всяко напиване може да доведе до припадане в канавката в дъжда и хипотермия с потенциално летален изход. Възможно е също така да получите сърдечен удар. Ако ви заболи глава - грози ви и тежка депресия с мания за самоубийство.


 

Телец


 

През тази седмица отбягвайте хората, които са ви обидени за нещо. Много е вероятно да бъдете пребити до безсъзнание (или смърт) или в най-добрия случай натирени с шутове по задника със сподирящи псувни. Невинните самотници също да не се отпускат – възможно е подхлъзване в банята със сериозни и застрашаващи живота последици. Внимавайте и с половинката си – през тази седмица е най-вероятно тя да изтъкне правата си по най-неочакван начин, минималната доза е скандали, а максималната – убийство с нож. Затова – стойте далеч от остри предмети. Както и от високи сгради. Не питайте защо, не искате да знаете.


 

Близнаци


 

Тази седмица най-сетне ще намерите вътрешен баланс, който да уравновеси душевните ви терзания. Но бъдете нащрек! Много е вероятно да ви прегази кола (дори и на зелено), а уж незначителните дъждове при вас могат да се отразят във вид на остри инфекции на дихателните пътища или пикочно-половия апарат. Но дори и да не умрете от пневмония, не се отчайвайте при нощно напикаване – можеше да е много по-зле, защото звездите предричат летални заболявания! Радвайте се на мига и си плащайте здравните осигуровки.


 

Рак


 

Отнесли сте се напълно във въображаемия ви подреден свят... Време е да се огледате наоколо, преди да сте се закопали сами. За вас тази седмица важи едно единствено правило – не се подлагайте на рискове! Ясно е, че сте ги планирали, ясно е, че статистиката ви обнадеждава... Но не се хвърляйте в приключения. Много е вероятно да завършите пътя си във вид на купчина кости, останала за назидание на идните поколения. Спестете си и невнимателно пуснатите ругателни реплики при шофиране. Възможно е да страдате от мигрена.


 

Лъв


 

През тази седмица ще изисквате повече внимание от обичайното... Не прекалявате ли вече? Оглеждайте се внимателно какво държат хората, чието внимание толкова усилено привличате. Ако са тежки, стъклени или остри предмети – бягайте надалеч. Не се изказвайте твърде високомерно – възможно е да бъдете отровени от завистник или враг. Спестете си и твърде артистичните жестове – най-доброто, което ще постигнете от тях, е аритмия и плексит.


 

Дева


 

Вие, както винаги, страдате от неизвестни на науката заболявания. Ако е просто главоболие, можете да се надявате да мине до седмица-две без развитие на менингит. Ако пък се насилвате да живеете на 100 процента напук на нетрудоспособността си, опасявайте се от случаи на смърт сред близките ви, защото звездите предричат именно това. Постарайте се да се намирате в ситуации, в които да сте способни да помогнете на други. В противен случай през тази седмица е много възможно да стигнете до самоубийство.


 

Везни


 

Вие си мислите, че живеете живота си порядъчно. Но това не е повод да се отпускате. Бъдете нащрек за агресивни типове, звездите нашепват, че вашите „бивши“ (не само любовници, но и приятели) ще поискат да ви сторят зло през тази седмица. Тихите води не са за подценяване – точно от тях ще имате най-сериозни проблеми. Пазете се от падащи предмети и разходки посред нощ. Стойте далеч от полицаи и винаги носете каска. Може да ви звучи глупаво, но това най-вероятно ще ви спаси живота.


 

Скорпион


 

Хладнокръвието ви ще се обърне срещу вас. Всичко, което сте искали да постигнете с мълчание и търпение ще се извърти по най-неприятния за вас начин. Пазете се от летящи чинии (домакински и хвърлени), от венерически болести, от занемарени инфекциозни заболявания. Всяка една малка подробност, която смятате за маловажна, може да се обърне срещу вас. Най-лошите прогнози са нелечимо заболяване и фатална злополука. Важна забележка - не разчитайте на близките си.


 

Стрелец


 

Стрелците през тази седмица трябва да се пазят от... себе си. Вие си мислите, че знаете на какво сте способни. Грешите! Много е вероятно да допуснете фатални грешки в общуването с близките. Жаждата ви за контрол над нещата пък може да се обърне в открит конфликт със засегнатите страни. Не яжте нищо, което не е ял някой един ден преди вас и не шофирайте през тази седмица. Звездите предричат евентуална катастрофа, възможно е да сте и потърпевш пешеходец, а не шофьор.


 

Козирог


 

Вие ще страдате от болките на близките си. Много е вероятно да се открие рак у член на семейството ви. Стегнете се и бъдете готови за всичко. Не се отчайвайте от песимистичните прогнози на лекарите – възможно е леталният изход да се избегне с ампутация на крайник. Междувременно внимавайте да не прихванете някоя зараза – звездите предвещават тежко развитие на всякакви инфекции. Не се въздържайте от употребата на проверени антибиотици, или поне заделете пари за весело опело.


 

Водолей


 

Вие в най-добрия случай ще намерите утеха в чашката. Иначе ще трябва да се сблъскате с агресивни лихвари, твърде настойчиви бивши любовници, както и със членове на семейството, които не желаете да участват в живота ви. Звездите предвещават, че няма да се отървете от тези неканени гости. Постарайте се да не се удавите в локва след напиване – през тази седмица е много вероятно да се случи точно това. Много е вероятно също така да страдате от неизлечимо заболяване. Мълчете си, за да не събуждате мисли за наследство у близките си.


 

Риби


 

Вие сте на път да изпаднете в пълен ступор. Много е вероятно през тази седмица да бъдете ударени по главата или погребани живи, защото хората покрай вас ще се съмняват дали още дишате. Във всички случаи изтърпете всичко мълчаливо - дори и да ви сложат в ковчег, това ще е по-спокойното място за вас. Припомнете си техники за забавяне на жизнените функции – много е възможно да ви потрябват. Не се бутайте в конфликти – ще пострадате.

* Много се надявам този път нищо от споменатото да не се сбъдне...


 


 

 

 



Гласувай:
2



1. анонимен - Това къде го пише-
20.04.2012 06:37
в Библията ли или в Конституцията? При Теодора Стефанова ли си учила астрология?
цитирай
2. kcekce - За това не се иска
20.04.2012 11:54
да съм учила астрология, а да имам чувство за хумор... Което явно липсва на някои :D
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kcekce
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1153269
Постинги: 395
Коментари: 1058
Гласове: 1662