Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2012 06:15 - History; St. Frankenstein development - пробите и грешките
Автор: kcekce Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2764 Коментари: 3 Гласове:
2



1982-1984 – пускане на устройството, модел „Newborn Baby” с базови възможности – сигнализация за крашове, полуавтоматично захранване и поддържане на хардуера. Залагане на неограничени възможности за персонификация и ъпдейт от облачния сървър.


 

1984-1986 – инсталиране на пакет „Езици“, подобрено разпознаване на гласови команди, усъвършенстване на навигацията, ускоряване на работата на централния процесор и повишаване производителността на операционната система. Самоинициирано добавяне на по-мощен емоционален процесор, синхронизирано инсталиране на ценностна система от облачния сървър.


 

1986-1991 – внасяне на редица ъпдейти в пакет „Езици“, ъпдейт на системата за разпознаване на гласови команди, активиране на самообучаващия се код, подобряване на многозадачността и добавяне на филтър „Искам/Не искам“, активно попълване на базата данни. Инсталиране на пакет „Игри“ с автоматичен ъпдейт. Синхронизиран ъпдейт на ценностната система от облачния сървър и други устройства. Инсталиране от други устройства на програми за прочит, набор и редакция на текст. Инсталиране на калкулатор. Активиране на допълнителен креативен процесор, свързан със самообучаващата се система и пакет „Игри“. Добавяне на музикални функции. Въвеждане в системата на защитен файъруол „Не мога“.


 

1991-1997 – редовен автоматичен ъпдейт на пакет „Езици“ и текстовата програма. Попълване на общата база данни от източници в обсег на устройството по безжичен или контактен път. Добавяне на определени функции за самоподдръжка на хардуера. Самоинициирано разширяване на музикалните функции и въвеждане на код за систематизация на музикалната библиотека. Подобрена синхронизация на емоционалния процесор, креативния процесор и филтъра „Искам/Не искам“ помежду им и с базата данни. Активиране на филтър „Любими устройства“.


 

1997-1999 – добавяне на възможности за контактна синхронизация с други устройства. Попълване на базата данни от всички достъпни източници. Усъвършенстване на функциите за работа с текст, инсталиране на програма за работа с графика и 3D-изображения. Въвеждане от самообучаващата се система на шорткъти за ускорено и улеснено взаимодействие с други устройства. Добавяне на нови комуникационни функции. Възможност за пълноценно функциониране без синхронизация с облачния сървър. Активиране на създаден от самообучаващата се система код за ъпдейт на хардуера. Свързване на самообучаващата се система с креативния процесор.


 

1999-2002 – ъпдейт на пакет „Езици“ и частично анулиране на код „Предразсъдъци“ от ценностната система. Активиране на филтър „Любимо устройство“ в секция „Любими устройства“. Автоматичен ъпдейт на хардуера. Създаване на база карти с тагове за местоположение, с отворен код за попълване на данните. Пълно преустановяване на синхронизацията с облачния сървър. Инсталиране на по-мощен креативен процесор. Натрупване на база данни и достатъчен ъпгрейд на хардуера за създаване на мощна антивирусна програма. Частично анулиране на защитния файъруол „Не мога“.


 

2002-2006 – пълно анулиране на код „Предразсъдъци“ от ценностната система и изключване на защитния файъруол „Не мога“. Максимален ъпгрейд на хардуера и максимално усъвършенстване на двустранната комуникация с други устройства. Въвеждане в централния процесор на постоянно активен код „Обучение на други устройства“. Въвеждане на приоритетно отчитане на данните от секция „Любимо устройство“. Самоиницииран ъпгрейд на емоционалния процесор поради прегряване.


 

2006-2008 – активиране на частичен защитен файъруол „Не мога“ за ъпгрейдите на хардуера. Краш на емоционалния процесор поради конфликт на сектори от харддиска с филтър „Искам/Не искам“ и секция „Любимо устройство“. Изключване на филтър „Искам/Не искам“ и заключване на повредените сектори от харда за продължаване на работата на хардуера и софтуера без емоционален процесор. Редакция на кода на филтър „Любими устройства“ с намаляване на изискванията и изключване на филтър „Любимо устройство“. Активиране на приоритетен филтър „Трябва“, изключване на кода за автоматичен ъпгрейд на хардуера и повишаване на многозадачността. Пореден редовен ъпдейт на пакет „Езици“. Повишаване на скоростта на работа, пълно синхронизиране на базата данни с креативния процесор. Приоритизиране на обработката от централния процесор на данни от секция „Любими устройства“. Повишаване ефективността на въвеждане на данни и програми в други устройства + прекъсване на трафика на отчети за състоянието на устройството St. Frankenstein към други устройства.


 

2008-2009 – Редакция на кода на филтър „Любими устройства“ с повишаване на изискванията и добавяне на филтър „Временно“. Пълно анулиране на изходните данни от ценностната система с въвеждане на отворен код за автоматично попълване от базата данни. Въвеждане на филтър за изходна комуникация с други устройства. Активиране на самоинициирана програма за възстановяване на данни от повредените сектори на харда и реконструиране на емоционалния процесор. Поредица от временни ремонти на централния процесор поради претоварване. Разпределяне на приоритетната задача между филтър „Трябва“ и филтър“Искам/Не искам“ равностойно.


 

2009-2012 – Успешно включване на емоционалния процесор. Въвеждане на отделен от „Любими устройства“ филтър „Любимо устройство“ с приоритетно решаване на задачите за дадената секция. Възникване на програмни грешки в системата и добавяне на кода им в антивирусната програма под име „Липса“. Въвеждане на код „Пълна искреност“ в централния процесор със защитен файъруол „Мълчание“, свързан с базата данни. Пълна успешна синхронизация между базата данни, приоритетната секция „Любимо устройство“ и креативния и емоционалния процесор. Редакция на кода на филтър „Любими устройства“ с намаляване на изискванията и промяна на параметрите им. Свързване на креативния процесор и на филтър „Трябва“ със секция „Любими устройства“. Активиране на защитен файъруол „Вредни устройства“ и на синхронизиран с него защитен файъруол „Дистанция“. Ъпгрейд до по-мощен креативен процесор, синхронизиран с комуникационните възможности. Краш на креативния процесор поради конфликт между лоши сектори на харда, филтър „Искам/Не искам“, филтър „Любими устройства“ и код „Пълна искреност“. Поредица от временни ремонти на креативния процесор и засилване на защитата „Вредни устройства“. Активиране на програма за временно прекъсване на връзката между креативния процесор и комуникационния блок. Задействане на самоинициирана програма за независимо реконструиране на креативния процесор.


 

Проби и грешки:


 

* Постоянен ъпдейт на пакет „Езици“ - успешен.

Резултат – задоволителен. Отличен ще е при поне 30 % заетост на централния процесор с ъпдейта и синхронизация с филтър „Искам/Не искам“. При недостатъчен обем на оперативната памет и/или пропуски в базата данни възникват конфликти между персийски и японски. Между индоевропейски езици (български, руски, английски, сръбски, персийски) конфликт не се наблюдава.

Грешка – недостатъчна заетост на процесора с не-индоевропейски език и неуспешен опит за изтриване от базата данни на конфликтен индоевропейски език.


 

* Активиране на филтър „Любими устройства“ с понижени изисквания, без защитен файъруол „Вредни устройства“ или допълнителен филтър „Временно“ - успешно.

Резултат – посредствен. Активирането е успешно за известно време, но не и застраховано от масивни крашове в системата.

Грешка - нямате файъруол или ви липсват данни.


 

* Въвеждане на отделен от „Любими устройства“ приоритетен филтър „Любимо устройство“ - успешно.

Резултат – отличен.

Грешка – невъведен код „Липса“ в антивирусната програма, неактивиран защитен файъруол „Мълчание“ в кода „Пълна искреност“.


 

* Активиране на автоматичен ъпгрейд на хардуера – успешно.

Резултат – от отличен до фатален.

Грешка – липса на частичен (не пълен!) файъруол „Не мога“ и на активирана програма за поддръжка на хардуера с достатъчна база данни.


 

* Пълно нулиране на данни от ценностната система – успешно.

Резултат – отличен, но при наличието на търпение и изправна работа на другите системи.

Грешка – очакването да стане бързо. Попълването на системата с нови данни отнема много време.


 

* Изключване на емоционалния процесор с активиране на програма за реконструкция – успешно.

Резултат – от задоволителен до отличен, но при наличието на търпение и изправна работа на другите системи.

Грешка - очакването да стане бързо. Попълването на системата с нови данни отнема много време.


 

* Пълно изключване на защитния файъруол „Не мога“ - успешно.

Резултат – от отличен до съмнителен и фатален

Грешка – липсата на достатъчно данни, за да активирате поне част от файъруола.


 

* Въвеждане в централния процесор на постоянно активен код „Обучение на други устройства“ - успешно.

Резултат – от отличен до съмнителен.

Грешка – кодът „Обучение на други устройства“ не трябва да е постоянно активен. Особено наложително е да го изключите, когато ви е гръмнал някой процесор.


 

* Въвеждане от самообучаващата се система на шорткъти за ускорено и улеснено взаимодействие с други устройства – успешно.

Резултат – от отличен до добър.

Грешка – да ползвате едни и същи шорткъти за различни устройства, без да се сверите с базата данни.


 

* Пълно анулиране на код „Предразсъдъци“ от ценностната система – успешно.

Резултат – от отличен до добър.

Грешка – да комуникирате с други устройства, без да синхронизирате своята база данни с техния код „Предразсъдъци“.


 

* Създаване на база карти с тагове за местоположение, с отворен код за попълване на данните – успешно.

Резултат – от отличен до съмнителен.

Грешка – да вкарвате временни данни и да не попълвате картите с нови данни от базата.


 

* Прекъсване на трафика на отчети за състоянието на устройството към други устройства – успешно.

Резултат – от добър до незадоволителен.

Грешка – за поддържане на филтъра „Любими устройства“ и за правилното функциониране на емоционалния процесор се иска да давате отчет за състоянието си на други устройства.


 

* Синхронизация между базата данни, приоритетната секция „Любимо устройство“ и креативния и емоционалния процесор с код „Пълна искреност“ - успешна.

Резултат – отличен.

Грешка – за да бъде траен отличният резултат, се иска постоянен запис на креативните идеи и филтър „Дистанция“ за секция „Вредни устройства“.


 

Усещам, че ще стане твърде дълго и досадно, ако продължа да пиша в този стил:) Но въпреки това ме радва да споделя своето психо-емо-интелектуално развитие ТОЧНО по този начин, може би защото след преустановяване на „синхронизацията с облачния сървър“ съм си решавала сама какво да направя с мозъчето си.


И по повод моята многозадачност – не е ли забавно човешкото съзнание да се съпостави с компютър?:) Тооолкова години хората измисляме и ползваме машинки, но никоя от тях не е способна да направи това, което човешкият мозък може:) Нека се „програмираме“ нас си поне, колкото може по-ефективно...

 



Гласувай:
2



1. miuenski - браво!
29.05.2012 17:16
друго устройсво отчита качеството на експеримента!
цитирай
2. kcekce - Франкенщайн пожелава...
01.06.2012 22:54
Франкенщайн пожелава на устройството да попълни базата си данни с получената информация и да избегне грешките;)
цитирай
3. miuenski - нов етап
04.06.2012 12:47
устройството вече е попълнило базата данни... след отстраняване на грешките и последвалият reboot се появи ustroistvo.v2.0.2011.11.23 (след 9 месечна работа на биоинженерния отдел, разбира се)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kcekce
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1158723
Постинги: 395
Коментари: 1058
Гласове: 1662