Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2013 04:06 - Виртуалното дърво и виртуалната половинка
Автор: kcekce Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2083 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 12.10.2013 04:07


Човекът е работил 12 часа на компютър. Прибира се вкъщи и първата му идея е да играе Counter Strike. Играе със съквартиранта около два часа, последният си отива да спи с приятелката си, а виртуалното дърво играе още час-час и половина. След това виси с изгубен в нищото поглед около час, като от време на време казва на партньорката си, че не разбира и не е чул какво говори тя и че целият свят не го интересува. Тя се опитва да го ангажира с някакви общи и за двамата земни теми, но за него те са незначителни, на юридически език – нищожни.

image

Партньорката му прави масаж. Той се разплува още повече и казва, че най-сетне разбрал котките как се чувствали. Предлага да се обърне по корем, за да й е по-удобно на виртуалната половинка да го мачка като мачка. При какъвто и да било опит за разговор връща леко ръмжене (ако изобщо отвърне с нещо) и все така не се интересува от всичко земно.

След известно време партньорката успява да го убеди (или ядоса) да ходи да си легне. Той изчезва за няколко минути, но после се появява да пита къде са му капките за нос. Партньорката (естествено) не знае. Виртуалното дърво си тръгва, но след 15 минути се появява пак с нов въпрос – „Къде са ми късите панталони, дето ти ми подари и дето бях с тях в Гърция, пък в джоба им ми беше нокторезачката?“.

image

Партньорката отново не знае и си го признава със смях. Казва му, че има много нокторезачки в къщата. Той заявява, че няма да си изреже ноктите, докато не си намери неговата СПЕЦИАЛНА нокторезачка. Освен това се оплаква от сърбежи - не е спрял да се чеше от 15-20 минути – един Бог знае защо. Партньорката го пита дали се е събудил за реалния живот и дали е навит да си побъбри с нея. Отговорът отново е „не“ с пояснение „по-добре да си легна да спя“. Партньорката се надява това да е последният „акт“ в „пиесата“ на привличане на внимание без желание за обръщане на такова.

***

Партньорката е прекарала същия ден в превеждане на 15 статии (около 10 часа непрестанна натоварена работа) и в паузите за разведряване от бачкане е шлайфала мозайката в банята около новия сифон на пода, което шлайфане пияният й баща й е обяснил, че ще го направи 3 дни след замазването, а сега вече разправя, че било невъзможно, щото мозайката се ронела... И е изиграла една игра на „Каркасон“ с приятелката на съквартиранта, обяснявайки правилата през цялото време. Освен това знае много добре какво къде й е и си е купила хубави книжки за четене.

 

Кой е по-нещастен?:)) И най-вече ЗАЩО?:)))

 

 

 

 

 

 




Гласувай:
0



1. zeni - въпрос на мотивация :р
19.10.2013 23:59
лична и от страна на другите. Целувки ! :-)

http://vbox7.com/play:ef598ac2
цитирай
2. kcekce - Целувки и на теб:*
24.10.2013 01:27
И се надявам мъжките объркани същества да се постараят малко да бъдат щастливи и да споделят щастието си с половинките;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kcekce
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1163741
Постинги: 395
Коментари: 1058
Гласове: 1662